vineri, 1 februarie 2008

Felix o crapat!!!


Am aflat cu stupoare ca CNSAS se va desfiinta in urma deciziei CCR prin descoperirea neconstitutionalitatii a citorva articole din legea 187 ce reglementeaza functionarea consiliului.

De remarcat sint citeva aspecte:
  1. Consiliul se va desfiinta in urma actiunii unui fost securist ce a primit decizia de politie politica, Felix - Dan Voiculescu. Cu alte cuvinte, acuzatul s-a transformat in acuzator si culmea, a si cistigat! Este de un cinism pur romanesc!
  2. Printre membrii CCR, care au votat in unanimitate neconstitutionalitatea legii, se afla personaje ale caror dosare au fost rascolite de CNSAS. Asadar, aceste personaje aveau tot interesul sa desfiinteze CNSAS pentru a-si acoperi in uitare trecutul pacatos.
  3. Unul dintre cei care au votat pentru desfiintarea CNSAS nu este nimeni altul decit Serban Viorel Stanoiu, sotul Rodicai Stanoiu care a primit verdict de turnator la securitate! O fi sosit vremea razbunarii?
  4. De ce in 8 ani de zile nu s-a observat neconstitutionalitatea CNSAS? De ce tocmai acum? Poate pentru faptul ca sintem in an electoral si vor ca in viltoarea campaniei sa nu se arunce "gunoaie" reprezentate de decizii de politie politica?
  5. Exista voci care sustin ca exista cercetari ale dosarelor unor magistrati in functie. Ei bine, acestia aveau tot interesul si toate pirghiile miselesti de a desfiinta CNSAS. O parte din personajele care dau verdicte in Romania, reprezentate de magistrati si judecatori, au primit deja decizii de politie politica din partea CNSAS.
  6. Toate deciziile de politie politica devin prin desfiintarea CNSAS si prin felul in care se desfiinteaza, nule! CNSAS nu a existat! Felix o crapat!
Legea 187 va fi retrimisa la Parlament pentru dezbatere si modificare intr-o forma constitutionala. Personal, nu cred ca o sa mai iasa din Parlament. Multi dintre parlamentarii Romaniei sar intr-un picior de bucurie vazind situatia in care se afla CNSAS. Ei vor fi cei care ne vor fi confiscat, printre multe altele, in acesti 18 ani de la Revolutie, si dreptul la cunoasterea istoriei si a celor care au intinat-o.

Niciun comentariu: