miercuri, 30 ianuarie 2008

De ce nu l-as vota pe Nichita...

... nu ca am sa votez pe altcineva, dar de ce nu pe Nichita?

Ziarul de Iasi ne anunta ca actualul primar incepe transformarea Iasului intr-un santier electoral. Daca aceasta manevra perfida ar fi singulara, sa zicem ca i-as acorda prezumtia de nevinovatie... dar primarele nu este la prima tentativa de inselaciune... vezi "TEAPA LUI NICHITA" dar si "A doua teapa a primarului Nichita: Podurile peste Bahlui" din arhiva Ziarului de Iasi.

Actuala manevra este inca un motiv pentru care eu n-am sa votez pe Nichita! Adica 3 ani de zile din mandatul sau ne batjocureste si in al 4-lea an se da gospodar si abil administrator de proiecte? Adica noi existam doar din 4 in 4 ani? Doar atunci contam? Doar atunci meritam strazi asfaltate, conducte curate si iluminat bun?

Va reamintesc domnule primar de alte motive pentru care iesenii nu va vor vota:
- Piata Unirii [ unde s-au ingropat atitea miliarde smulse din banii nostri, deturnate apoi in interes personal de vajnicii edili ai Iasului ]
- Pasarela Octav Bancila [ parte din programul electoral din 2004 ] - proiect ingropat
- lucrarile de reabilitare [ transeele ] din cartiere
- criza CET vara-toamna 2007 - prin care zeci de mii de ieseni nu au avut apa calda la robinete si nici in calorifere desi, multi dintre ei, erau bun platnici!
- Creditul DEXIA - prin care ne-ati inrobit bancilor pina in 2028 facind lucrari ca in articolul de mai jos!
- Iata pospaiul electoral al lui Nichita!

Asa ca nu va mai straduiti domnule primar sa ne convingeti ca sinteti un gospodar... ca in ultimii 3 ani de mandat, noi tot aici am fost si v-am urmarit cum cheltuiti banul public si ce proiecte derulati!!! Si nu, nu ne-ati convis!!!

Un comentariu:

Ieseanul suparat spunea...

Ai dreptate, exista multe nemultumiri la adresa primarului. Dar cred ca va primi voturile fotbalistilor.