vineri, 25 ianuarie 2008

Andrei Cristea si Adrian Ilie la Poli Iasi

Andrei Cristea si Adrian Ilie vin sa joace pina in vara pentru Poli Iasi. Eh... ce la ce v-ati fi asteptat? La jucatori de prima mina? Astept cu interes retrogradarea Poli Iasi in Liga secunda si astfel sa nu mai fie folosita drept capital electoral de catre Primarele Iesilor, Nichita Gh.

Cred ca sansele acestei echipe de fotbal se gasesc la investitori privati si in nici un caz la Consiliul Judetean. Personal, nu doresc ca din taxele si impozitele locale pe care le achit eu, sa fie directionate catre clubul iesean de fotbal din Liga I. Pentru sustinere financiara, adresati-va investitorilor particulari, nu ieseanului de rind care are si asa suficiente biruri de intretinut, ca voi politicieni sa va puteti lua masini luxoase si sa va construiti vile de prost gust.

Ma bucur ca Zapodeanu s-a retras din actionariatul clubului. Este un oportunist care nu a incercat decit sa se dea bine cu puterea [ Nichita Gh. ] pentru obtinerea de foloase strict personale [ deh, interesul poarta fesul capului chel si burtii abjecte ].

Niciun comentariu: