marți, 29 ianuarie 2008

Bush vorbeste oamenilor ce au ochii inchisi

"Presedintele George W. Bush a cerut clasei politice, in ultimul sau discurs despre "Starea Natiunii", sa nu pericliteze progresele realizate in Irak prin angajarea unei retrageri masive a trupelor militare. Bush considera o asemenea retragere prematura, pentru ca fortele de securitate irakiene nu ar fi capabile sa reziste, fara suport american in fata retelelor Al Qaida care si-ar recistiga pozitiile de putere." [ citeste tot ]

Cu alte cuvinte, presedintele SUA cere poporului american sa fie in continuare partas la crimele comise impotriva Iraqului din motive pur comerciale [ petrolul, bata-l vina! ]. El le cere americanilor sa nu "perecliteze progresele realizate in Iraq", progrese ce se contabilizeaza in deportari, oameni ucisi, familii despartite, copii orfani.

Iar acum ii cere poporului american sa plateasca in continuare taxele ce vor sustine financiar razboiul si sa-si inroleze, voluntar, "fii tarii" carora li se pune o decoratie in piept [ tinichea fara valoare ] si sint trimisi sa moara pentru patrie... Sint convins ca, in orbirea lor, americanii vor continua sa sustina acest razboi, pentru ca au fost si sint atit de dibaci manipulati.

Prin razboiul din Iraq, Bush se erijeaza in aparatorul pacii, in acel om care este de partea dreptatii si care o imparte. Dar... nimeni nu i-a cerut acest lucru! Nu are nimeni nevoie de moralitatea lui Bush! Acest Bush, al carui bunic a sprijinit financiar fascistii in al II-lea razboi mondial.

Bine ca nu mai poate candida la alegerile din anul acesta... ar fi condus America in alte, si alte razboie inventate dar justificate prin operatiuni interne celei de la 9 Septembrie. Lasa-ne, ca ai facut suficient rau unei lumi intregi!

Un comentariu:

Tomis spunea...

Asa cum zicea si Michael Moore, este usor pentru politicienii americani sa ii puna pe altii sa-si trimita copii la razboi.

De ce nu are George Bush cojones sa isi inroleze fetele in armata si sa le trimita in Irak, sa lupte pentru 'libertate'...

Sa zica politicienii ca nu au copii apti de lupta. Au 2 maini si doua picioare? In prima linie cu ei...