luni, 28 ianuarie 2008

Ei ne-au pacalit!!! ( a cita oara...???)

Ziarul de Iasi face un top al parlamentarilor ieseni pe baza a trei criterii: activitate parlamentara, sustinerea Iasului la centru si activitate in teritoriu. Rezultatele sint fascinante! De unii dintre "parlamentarii ieseni", nu am auzit niciodata. De activitatea lor, cu atit mai mult!

Partea proasta este ca nu doar parlamentarii de Iasi si nu doar Fene sint niste personaje puse pe capatuiala, dornici de manipulare subtila, constringeri sociale si morale, sporirea averilor la valori ridicole pentru oameni cu scaun la cap... ci toti politicienii, si nu numai romani, dar in general!

Puterea corupe! Cind vor ajunge acolo sus, in parlament, dupa ce ne vor fi aburit in campania electorala, vor uita de noi si se vor concentra strict pe largirea buzunarului. Este singura ratiune care ii anima sa ne minta, sa ne manipuleze, sa ne batjocureasca, sa se imbogateasca! Cunoasteti vreo alta masa umana mai bogata decit Parlamentul???

Si toate astea in vreme ce noi stam fara apa calda, fara caldura, cu transee prin cartiere, cu apa "potabila" infecta, sclavi ai bancilor, s.a.m.d. Iar ei? Ei ce fac? Intretin toata aceasta stare!

Ma intreb: de ce mi-as mai asuma responsabilitatea votarii unor asemenea oameni??? De ce v-ati asuma voi responsabilitatea votarii???

Niciun comentariu: