vineri, 25 ianuarie 2008

Tracker-ele Airbites si ARM inchise

Conform newsiasi.ro, tracker-ele de torrente Airbites si ARM au fost desfiintate de politistii ieseni prin confiscarea a 2 servere, 5 unitati centrale de calculator, 500 de discuri.

Nu mai inchideti domnilor politisti serverele de torrente! Asta este viitorul! In schimb, at putea pune o taxa, spre ex. de 2EUR, pentru descarcarea unui film si veti constata, cu stupoare sint convins!, ca astfel sint cistigati si autorii prejudiciati, si cei care ofera logistica si nu in ultimul rind si cei care consuma torrente, de orice fel.

Dar cum la voi gindirea nu e premeditata, inchideti tot, si ati terminat povestea! Ma intreb care este urmarea acestui demers al politistilor ieseni? Se asteapta ca cei care consumau torrente sa se lase de sportul asta? As... sint torrente externe Iasului, precum http://torrentbits.ro/, http://www.hd-bits.ro/, http://bittorrents.ro/ sau http://www.bestshare.ro/. Si daca o sa le inchideti si pe astea, putin probabil totusi, exista trackere externe... la care n-aveti cum sa va puneti de-acurmezisu nici de va mai cumparati niste pistoale!

Absolut geniala declaratia Domnului Comisar Liviu
Zanfirescu, seful Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Iasi, care "a recunoscut aseara ca se uita la filme copiate de pe retelele de cartier, care evident sunt piratate, insa a sustinut ca nu le distribuie la randul sau. "Si eu am acasa Internet si din cand in cand mai copiez cate un film. Insa nu o sa ma apuc sa distribui aceste filme sau sa le pun pe CD-uri pentru a le da si altor persoane. Atunci este vorba despre piraterie, iar actiunea noastra vizeaza doar acele persoane care nu respecta legislatia privind drepturile de autor", a spus ieri seara comisarul sef Liviu Zanfirescu, seful politiei iesene." [ citat din cotidianul Ziua de Iasi ]. Imi permit doua intrebari domnule Zanfirescu: ce ratie aveati pe torrent tracker-ul favorit si care erau filmele favorite? [ sper ca nu cele cu prostii, ci acelea politiste... ]

Citeste in: Ziarul de Iasi , Ziua de Iasi

Un comentariu:

Anonim spunea...

Si ce se poate face in privinta asta ? ... Macar sa se stie ca existam si nu suntem muti si legati la maini ?