vineri, 25 ianuarie 2008

Prostiti in continuare...

Si iata, a venit si 24 Ianuarie 2008, zi in care se implinesc 149 de ani de la Mica Unire. Ocazie buna, fiind an electoral, ca politrucii, de toate culorile spalacite, se mi ti se adune in Piata Unirii din Iasi. Scopul, la nivel declarativ: dom'le veniram sa dam din gura la asa eveniment istoric de insemnatate importanta pentru moldoveni, pentru Romania. Scopul real? E an electoral... ne afisam in fata prostimii, ne implicam activ in destinul tarii, ne dam salvatorii neamului... poate mai prindem, si cu ajutorul celui de sus, inca un mandat, Doamne'ajuta!

Au venit sa ne tina discursuri sterpe despre valorile istorice al Romaniei, despre valorile democratiei... dar ei nu dau doi bani pe aceste valori! Si nici pe oamenii acestei tari, pe multime!

Eu n-am fost in Piata Unirii! Si de ce m-as fi dus? Sa ma prind in hora celor care au jecmanit tara asta? Sa ma gudur pe linga ei? Ca sa ce? Ca nu obtin nimic... ei tot pe drumul lor merg, acel al sporirii averilor prin jecmanirea tarii!

Regret ca acei oameni simpli, nemincati, bolnavi si cocosati de datoriile bancilor se lasa in continuare prostiti de cei care le iau piinea de la gura, le scumpesc medicamentele si le cheltuiesc nesabuit banii strinsi din biruri, au mers si s-au prins in aceasta hora a unirii paradoxala, a acelor politicieni care ne-au vindut economia cu bucata si au ingropat agricultura [ sint interese financiare majore pentru a distruge agricultura, rezultind importuri ce imbogatesc peste noapte comisionari ].

Cum puteti, stimati concetateni, sa fiti atit de orbi? In loc sa blamati politicienii voi va prindeti in hora lor? Ca sa cistigati ce? Himera puterii?

Niciun comentariu: