vineri, 25 ianuarie 2008

BRD fraudata

Cica BRD a fost fraudata de un angajat cu suma de 4.9 miliarde de Euro. Daca e asa, nu pot decit sa ma bucur! In sfirsit, o incaseaza si BRD... Era si cazul, dupa ce comisioane si dobinzi practica in Romania, pe alocuri duble decit in Franta, tara de origine.

Ma distreaza faptul ca presedintele si directorul bancii renunta la salariul pe 6 luni. Sint convins ca o sa ia credit de la BRD ca sa se intretina in toate aceste 6 luni... Poate veniti in Romania, ca avem dobinzi de 2 ori mai mari ca in Franta si astfel veti contribui, e drept, modest, la recuperarea fraudei!

Acesti 2 bancheri au bani cu sacu', lipsa salarului in tot acest rastimp de 6 luni deranjindu-i cu absolut nimic!!! Ar putea sa renunte la salar pentru tot restul vietii si tot s-ar lafai ca niste purcei lascivi in puf! Vedeti ce dobinzi practica BRD, ce comisioane ascunse si cam ce profituri nete fac baietii astia pe spinarea celor care se imprumuta! Frizeaza ridicolul! Sau, ar trebui sa fim impresionati de jertfa lor prin renuntarea la salarul lunar pe 6 luni...

Conform Hotnews.ro, "BRD Groupe Societe Generale: banca din Romania nu va fi afectata". Ha! Desigur! Doar n-or sa spuna ca-s cu chilotii jos ca astfel ar incepe retrageri masive si in scrut timp BRD ar crapa [ ceea ce n-ar fi rau ]. Bancile si bancherii sint ultimele institutii cu care as fraterniza si pe care i-as compatimi. Asa incit, BRD, iti doresc un calduros "Retrageri masive"!

Niciun comentariu: